Reidun Beate

Jeg er en helt "normal" jente på 21år. Bor i Trondheimsområdet sammen med mannen min, Magnus. Her trives vi kjempegodt sammen med våre 2 kattepuser, Bjørn & Chanett. Vi er en skikkelig genial gjeng.

Er ikke helt sikker på hva jeg vil her i livet, men skriver for tiden på en bok(som jeg satser på blir en bestselger.) Lidenskapen min er å skrive. Jeg drømmer om å få vise folk hva jeg kan ved å utgi bøker. Kanskje ikke så grusomt realistisk, men det er noe jeg kan jobbe meg mot å ha som mål i allefall. Det er viktig å finne noe som motiverer og gir selvtillitt. Bortsett fra å skrive bok, så jobber jeg også som frilansskribent. Har ikke drevet med dette så veldig lenge, men det er dette jeg trives best med å gjøre. Endelig har jeg funnet en perfekt jobb for meg. Det er herlig.

Siden jeg fikk et speilreflekskamera i bryllupsgave av mannen min, har fotografering begynt å bli mer og mer interessant for meg. Jeg elsker å ta bilder. Spesielt av mennesker. Gleder meg til å utvikle meg mye mer innen foto. 

Jeg har selvfølgelig andre hobbyer enn kun foto og blogg også. Jeg har nylig lært meg å hekle faktisk. Veldig godt å ha noe å sysselsette meg med fremfor tv-skjermen. Jeg planlegger også å lære meg å sy. Forhåpentligvis får jeg en symaskin i julegave av mannen min.

BLOGGEN
Jeg skriver hovedsaklig om mine følelser, og tanker, men jeg liker å komme med litt lett blanding også. På denne bloggen så blir det diverse anmeldelser av filmer, cder og andre produkter. Jeg er også opptatt av utseende, så det blir nok litt blogging om sminke, hår & klær også.

De fleste bildene som publiseres på denne bloggen er tatt av meg. De gangene jeg bruker andre bilder, blir dette skrevet nedenfor hvert enkelt foto. De sidene jeg låner mest fra er flickr.com, weheartit.com og deviantart.com.

FAQ
Kan du hjelpe meg med CSS eller design? Jeg lover ingenting, men du kan alltids sende meg en mail. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, så beklager jeg.

Takk til nåværende og tidligere sponsorer:
Nordictreat, tikei, shadowtan og e.l.f.

img01811
Les mer i arkivet » September 2009

MENY

 • WORDVOMIT
 • REIDUN BEATE
 • KONTAKT MEG
 • BØKER
 • SALGSBLOGG
 • DESIGNHJELP?
 • BLOGGANMELDELSER
 • Reidun Beate - 21 & nygift!

  21, Trondheim

  Jeg er en litt småchubby søtis på 158cm. Midt i trynet, så har jeg en god del fine fregner + en litt for bred nese. Bloggen er en stor del av livet mitt. Her forteller jeg absolutt alt uansett humør. Innholdet består for det meste av mitt liv som nygift, tanker, følelser og kjærlighet. Jeg vil at livet mitt skal være fantastisk på absolutt alle måter. Er det for mye forlangt? Kontakt meg ved å sende mail til: nudier_87@hotmail.com.

  Blogglisten bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  hits