Blogganmeldelser

På min gamle blogg brukte jeg ofte å anmelde andre bloggere, og det ble utrolig godt mottatt. Av den grunn har jeg nå laget en egen side hvor jeg kan skryte/gi kritikk av bloggene deres. Jeg synes det er veldig gøy å anmelde andre, og jeg føler dette er en fin måte å ta vare på leserne mine. Jeg fikk denne idèen fra Irlin, så besøk henne også hvis dere bli anmeldt av andre enn meg.

Ikke alle anmeldelsene kommer til å bli publisert på hovedforsiden sammen med mine daglige blogginnlegg, men i noen tilfeller kan det så absolutt forekomme. Alle anmeldelsene kommer til å bli publisert på akkurat denne siden.

Hvis du har lyst på en anmeldelse av bloggen din, så kan du sende meg en mail til: nudier_87[alfakrøll]hotmail.com.

jge

ANMELDELSE http://jge.blogg.no
Bloggdesign: Enkelt og greit. Føler ikke at headeren passer helt inn. Det er brukt en altfor mørk og tykk ramme rundt både header og innhold. Jeg synes det ser litt rotete ut. Det er også litt vanskelig å lese hva det står på menyen din pga at det er så lys farge på de.
Innhold: Fine blogginnlegg, og bra bruk av bilder. Hun skriver om hverdagslige tema, og fremstår som en ordentlig fin jente. Det hadde vært bra om litt mer spesielle temaer eller meninger ble publisert. Kanskje litt dårlig språk, men det er bare en filleting i mine øyne.
Karakter: 3+

Les mer i arkivet » September 2009

MENY

 • WORDVOMIT
 • REIDUN BEATE
 • KONTAKT MEG
 • BØKER
 • SALGSBLOGG
 • DESIGNHJELP?
 • BLOGGANMELDELSER
 • Reidun Beate - 21 & nygift!

  21, Trondheim

  Jeg er en litt småchubby søtis på 158cm. Midt i trynet, så har jeg en god del fine fregner + en litt for bred nese. Bloggen er en stor del av livet mitt. Her forteller jeg absolutt alt uansett humør. Innholdet består for det meste av mitt liv som nygift, tanker, følelser og kjærlighet. Jeg vil at livet mitt skal være fantastisk på absolutt alle måter. Er det for mye forlangt? Kontakt meg ved å sende mail til: nudier_87@hotmail.com.

  Blogglisten bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  hits