House Of Night.

Som sagt tidligere i dag, så skal jeg nå komme med en liten bokanbefaling. Det er ikke bare en bok, men en hel serie. Jeg har selv bare kommet til bok nr 4, men jeg er så fantastisk imponert over disse bøkene. Derfor må jeg dele en anmeldelse med dere her på bloggen.

Hvis dere liker vampyrbøker som f. eks "Twilight", "The Vampire Diaries" og "True Blood", så kan jeg nesten garantere at dette er en bokserie dere må sjekke ut!

Teksten under er lånt fra den offisielle "House Of Night" siden:
"After she is Marked, 16-year-old Zoey Redbird enters the House of Night and learns that she is no average fledgling. She has been Marked as special by the vampyre Goddess Nyx. But she is not the only fledgling at the House of Night with special powers. When she discovers that the leader of the Dark Daughters, the school's most elite club, is mis-using her Goddess-given gifts, Zoey must look deep within herself for the courage to embrace her destiny? with a little help from her new vampyre friends."

Den første boken "Marked" fenget med så å si med en gang. Jeg følte jeg måtte fortsette å lese for å finne ut hvordan det kom til å gå med Zoey. Kom hun til å bli forvandlet til en vampyr eller kom hun til å dø? "Marked" var spennende fra start til slutt, og jeg begynte på bok nr 2, "Hunted" få sekunder etterpå. Oppfølgere har som regel en tendens til å bli dårligere og jeg var ærlig talt litt nervøs for akkurat det. Heldigvis viste det seg at bok nr 2 faktisk var bedre enn nr 1. Det samme skjedde også med bok nr 3, "Chosen" (selv om den var litt tung i starten.) Dette er virkelig en bokserie man ikke kan gå glipp av. Selv har jeg hevet meg på bok nr 4 (Untamed) i dag, og so far so good. Disse går rett i favorittkategorien min!

Hvis dere vil sjekke ut andre bøker jeg også liker, og som ligger til bestilling, så kan dere sjekke ut "bøker" kategorien i menyen min til høyre. Der kan dere finne masse boktips. Når det kommer til "House Of Night" serien, så bør den leses på engelsk. Det synes jeg i bunn og grunn alle bøker skal. De blir så mye bedre.

houseofnight

25 kommentarer

Mia Isabella

22.okt.2009 kl.20:34

Åhh, elsker House of Night-bøkene! :D Og nå er det bare fem dager til bok nummer seks kommer ut! :D:D

Marlene

22.okt.2009 kl.20:51

Liker den serien jeg og, venter 4. boka i posten nå :) Men liker nok 'the southern vampire mysteries' serien (eller true blood, men det er tvserien som heter det), og twilight bedre. Synes HON er skrevet litt enkelt, og på ungdoms-engelsk. Men den er veldig gøy, spennende og spesiell! Absolutt å anbefale :)

Walk of Shame - Eden

22.okt.2009 kl.21:57

Jeg kan ikke lese sånt! Holder på med twilight og det går jo utover nattesøvner, leser til tidlig morgen!!

Nina

22.okt.2009 kl.22:06

House of Night er vel ikke oversatt til norsk enda, så man er heldigvis nødt til å lese dem på engelsk;) Jeg elsker bøkene, og har allerede forhåndsbestilt bok nummer seks :D

Tone

22.okt.2009 kl.22:15

Sv: Ja, jeg har jo sett at det ble kjempefint på deg.. Det kan jo hende det var fordi foundationen ble feil at det ikke syns så godt på meg, jeg merket hvertfall ingen forskjell.. Har du fått prøvd ELF-produktene nå eller?:-)

Rita

22.okt.2009 kl.22:43

Sikkert kjempe gode bøker. Tro om de ikke er laget serie til ennå eller kanskje film :P

Malin

22.okt.2009 kl.22:54

Høres veldig spennende, håper det kommer på film eller som serie jeg;)

Siden jeg ikke er noe fan av å lese bøker.. ;)

Tonje H

22.okt.2009 kl.23:11

oy, dette var et godt boktips. Elsker sånne bøker. Har du lest noen bøker av Neil Gaiman? Nå har jeg begynt på boken The Host som er skrevet av kvinnen bak Twilight. Har du lest den? Og senere skal jeg lese Trueblood. Har du lest den serien?

Oy, her ble det mange spørsmål. Men jeg elsker bøker og elsker å snakke om bøker med noen som liker å lese :)

Carina

22.okt.2009 kl.23:51

Oioi, farlig for meg å begynne på enda en ny serie nå. Har begynt på True Blood-bøkene, og tror jeg burde lese ferdig de før jeg begynner med noe annet (leser også Jo Nesbø-bøkene, så jeg har nok å lese på for å si det sånn) :P

Leser også det meste på engelsk, så lenge det ikke er skandinavisk i utgangspunktet :)

Linn Marie

22.okt.2009 kl.23:53

haha jeg hadde faktisk tenkt til å skrive anbefaling på dem i morgen sammen med den boken jeg skriver nå xD De er kjempebra :P Men litt sånn Harry Potter-ish :P Tusen takk for søte ord forresten <3

Tonje H

23.okt.2009 kl.00:42

sv; Neil Gaiman skriver helt fantastisk! Anbefaler Neverwhere, Stardust og Anansi Boys av de jeg har lest, men American Gods og Coraline har også et godt rykte :)

veronica

23.okt.2009 kl.00:53

Har kikket litt på den serie selv, og veier vell egentlig mest for å lese de. Men først må jeg nesten bli ferdig med alle andre bøker jeg har på listen :P Og du har helt rett, alle bøker skal leses på engelsk! :)

Sunniva Sætre

23.okt.2009 kl.02:10

Høres ut som en fantastisk serie, elsker slike bøker!

Har forresten to anbefalinger til deg da.

Jeffrey Deaver ; The Blue Nowhere.

Jeffery Deaver ; The vanished man

(Handler om en illusjonist, døds spennende)

Dette er da krim bøker, men du blir helt hekta!

Klarte ikke ligge fra meg boken.

Og btw, kan godt være jeg skrev fornavnet til forfatteren O.o

Kari Rasmussen

23.okt.2009 kl.07:52

Den vil jeg lese :D

Mariell

23.okt.2009 kl.09:45

Jeg holder på å lese Temptet i House of Night serien, fengslende! :D Lurer på hvordan alt ender, haha :D Leser de selvfølgelig på engelsk, slik engelske bøker burde :)

Deadbarbie

23.okt.2009 kl.10:40

Så veldig spennende ut.. Et godt tips !! Jeg liker så utrolig godt å lese, må prøve å få mer tid til det! =)

Maia Kristine

23.okt.2009 kl.16:52

sv: takk :)

De bøkene vil jeg lese :D

Linn Marie

23.okt.2009 kl.17:33

sv. hehe ja han er krimforfatter :P Jeg elsker det jeg han er min favorittforfatter utenom Dan Brown :P

Vibeke Helen

23.okt.2009 kl.18:15

Tusen takk for anbefalninger, det gleder en lesehest som meg! :D Må bare fulføre boka jeg nå leser først. Vet du om det er mange bøker i serien? =)

Må bare si at jeg har fulgt bloggen din siden jeg oppdaget den for ett par uke siden, å jeg er hekta:) Keep up the good work! :D

Maria

23.okt.2009 kl.18:46

Høres bra ut.. synd jeg ikke er så glad i å lese :/

mariehs

23.okt.2009 kl.19:59

ELSKER House of night-serien! 6-boka kom jo ut i går eller noe :D Den skal bestilles straks!! :D

Mia Isabella

23.okt.2009 kl.21:44

sv: Aww, tusen takk :D

mette

23.okt.2009 kl.23:11

Å, så spennende! De vil jeg lese :)

HairyMuser

24.okt.2009 kl.10:13

Oh, jeg har lest de to første og litt av treeren. Jeg elsker de bøkene! :)

Toyni

24.okt.2009 kl.23:33

de bøkene der har jeg faktisk sett på :) virker bra, men jeg har 5 andre bøker å lese ut før jeg rekker å begynne på en ny serie :) hehe

Skriv en ny kommentar

Reidun Beate - 21 & nygift!

Reidun Beate - 21 & nygift!

21, Trondheim

Jeg er en litt småchubby søtis på 158cm. Midt i trynet, så har jeg en god del fine fregner + en litt for bred nese. Bloggen er en stor del av livet mitt. Her forteller jeg absolutt alt uansett humør. Innholdet består for det meste av mitt liv som nygift, tanker, følelser og kjærlighet. Jeg vil at livet mitt skal være fantastisk på absolutt alle måter. Er det for mye forlangt? Kontakt meg ved å sende mail til: nudier_87@hotmail.com.

bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits