Mye god lesing i timene fremover.

Hjelp så sliten jeg er. Hele dagen i dag har blitt brukt til flytting, og nå er vi så å si ferdige(!!) Alt vi har igjen er å vaske den gamle leiligheten. Jeg kjenner det stikker i føttene mine pga at jeg har gått så mye frem og tilbake i dag. Da får jeg sikkert ikke sove i natt.. Jeg er sånn at hvis jeg flytter, så klarer jeg ikke å slappe av 100% før det er helt ferdig. Jeg liker ikke å ta det ut over mange dager. Å ha det koselig er så utrolig viktig.

Ikke bare er jeg sliten, men jeg tror jeg holder på å bli syk også. Det svir i halsen og nesen er sår. Tror jeg har en feber som kommer og går i blandt også.

Jeg ville egentlig bare stikke innom bloggen å informere dere om hva som skjer.. Nå skal jeg kose meg med over 100 blogginnlegg på bloglovin. DET er mye bra lesing det!

.. Beklager også for at jeg ikke deltok i bildeleken denne uken. Jeg sa i fra til Caroline, så jeg håper jeg fortsatt får være med.

16 kommentarer

Nathalie Lexandra

18.okt.2009 kl.23:06

For en nydelig blogg :D

liljen

18.okt.2009 kl.23:06

Kos deg med lesing ;) Burde lest littvia bloglovin jeg og, men orker ikke i kveld.. :p

Maiken

18.okt.2009 kl.23:08

Du får komme sterkere tilbake neste søndag da, om du har mulighet! :) Flytting er masse arbeid. Og jeg liker heller ikke gå i masse rot og esker osv i laaang tid. Godt å få det fint og koslig så forts som mulig ja! :)

Veronica S

18.okt.2009 kl.23:36

kos deg videre i søndagsnatten;) og med blogginnlegg;)

Helt enig, det er noe med det å ha det koselig rundt seg, er sånn jeg og, og hater å ha ting ugjort..da sover jeg også veldig dårlig om nettene.

God bedring du;)

Theri

19.okt.2009 kl.00:25

Tenk så deilig det blir når dere er helt ferdig med flyttingen da. :D Jeg gleder meg til å se hvordan den nye leiligheten er. :) Men håper du slipper å bli sånn ordentlig syk da. Det er noe dritt. :(

Laila

19.okt.2009 kl.01:15

Usch flytting er et slit! Men kjempedeilig når man er ferdig:)

veronica

19.okt.2009 kl.01:37

Lykke til med å bli helt ferdig med å flytte. Har en tendens til å ikke legge fra meg ting før de er helt ferdig selv. Lykke til, sikker på det kommer til å bli kjempekoslig til slutt :D

Mariell

19.okt.2009 kl.06:42

Håper du sover extra godt når du er ferdig med all flytting :)

Forresten er jeg ferdig med Hunted av House of Night serien. Enten så kommer jeg til å kjøpe siste boka, eller så må jeg nesten skaffe meg hele serien :P Menne, hvor fikk du ta i boka? (jeg sjekket med bokklubben, fordi jeg er medlem, men de er utsolgt!) :O

Maja Piraja

19.okt.2009 kl.08:31

Åh, holder du på å flytte din heldiggris :) Vi leter fortsatt etter leilighet, vi. Har ikke funnet noe særlig spennende enda :)

Vibeke Helen

19.okt.2009 kl.09:07

Skjønner deg godt, jeg må liksom også bli ferdig med alt før jeg klarer å slappe av. Jeg bruker tilogmed skrive en liste over alt jeg skal huske, det som må gjøres osv ;p

Stå på, det er verdt strevet :) Kanskje du kan ta bilder når dere er ferdig så vi får se? :))

Tone

19.okt.2009 kl.10:00

Off, jeg skjønner deg godt. Det er ikke noe gøy å sove i en halvferdig leilighet. Godt at dere snart er ferdige da!

Caroline

19.okt.2009 kl.11:50

Klart du er med videre :)

Carmelita

19.okt.2009 kl.13:23

Tenk så gøy når du blir ferdig med å flytte, og kan begynne å dekorere og gjøre det fint der. Sånn sett er det moro å flytte.

Jeg hadde over 90 innlegg å lese på bloglovin i går, så jeg fikk lest mye bra jeg også. Nå har jeg bare noen og tjue innlegg å lese.

Sandra Jeanette

19.okt.2009 kl.18:19

Man går glipp av så utrolig mye når man er vekke fra bloggverden en dag eller to. Er nesten skremmende. De gangen jeg kommer hjem til over 200 nye innlegg på bloglovin leser jeg bare noen få, fordi jeg har virkelig ikke tålmodighet.

Vasking av gammel leilighet er slitsomt det!

Monica

19.okt.2009 kl.19:32

Blir nok godt å bli ferdig ja :) Flytting kan være litt slitsomt ja. Og det er selvsagt greit at du ikke kunne bli med denne uken, har man ikke tid så har man ikke tid. Gleder meg til du kommer sterkere tilbake denne uken ;)

Sv: Merkelig at noen sliter, mens andre ikke gjør det. For håpe det blir ennå mer stabilt i allfall :)

kari rasmussen

19.okt.2009 kl.19:47

Håper snart på bilder :)

Skriv en ny kommentar

Reidun Beate - 21 & nygift!

Reidun Beate - 21 & nygift!

21, Trondheim

Jeg er en litt småchubby søtis på 158cm. Midt i trynet, så har jeg en god del fine fregner + en litt for bred nese. Bloggen er en stor del av livet mitt. Her forteller jeg absolutt alt uansett humør. Innholdet består for det meste av mitt liv som nygift, tanker, følelser og kjærlighet. Jeg vil at livet mitt skal være fantastisk på absolutt alle måter. Er det for mye forlangt? Kontakt meg ved å sende mail til: nudier_87@hotmail.com.

bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits