Kjærlighetens mysterier.

Det er rart hvordan kjærligheten fungerer. Man velger å være borte fra hverandre et par dager, men savnet etter den andre kommer snikende etter kun et par timer. Er vi virkelig så avhengige av hverandre? Over tid så har nok den følelsen blitt svakere og svakere, men det vil vi vel egentlig ikke? Jeg vil jo savne kjæresten min. Problemet er at jeg ikke vil savne ham hele tiden når vi er borte fra hverandre. Det gjør egentlig litt godt å savne ham også.. Det betyr jo at forelskelsen fortsatt er veldig tilstede mellom oss. Positive tanker om om ham fyller hodet mitt hele tiden, og det får meg bare til å savne ham enda mer.

Kjærlighet for meg er å savne hverandre. Det styrker forholdet, og frisker opp forelskelsen.

Jeg lurer på hvordan det er for de som gjør det slutt.. Savner ikke de hverandre? Gjør det ikke vondt? Bryr de seg bare ikke lenger? Selv kan jeg ikke forestille meg et liv uten min kjære, og det gjør litt vondt når jeg tenker på fremtiden. Kanskje liker han ikke at jeg forandrer meg? Kanskje han slutter å elske meg? Kanskje plutselig en dag er han borte? Ja, fremtiden skremmer meg. Ingen vet hva den bringer og vi må bare håpe på det beste. Det er trist å gi seg bort til en annen person. Det føles som man bare venter på å bli såret..

Jeg vil vite hvordan det kommer til å bli.

14 kommentarer

Tone

17.okt.2009 kl.13:37

Godt skrevet! Jeg savner Christian hver eneste dag, siden han er på jobb mens jeg sitter hjemme.. Jeg savner ham til og med mens han sover ved siden av meg! Og det er selvsagt bra, selv om det verker av og til.

Jeg tror nok helt sikkert at de som gjør det slutt også savner hverandre. Man blir jo vant til å ha en annen i nærheten.. Men dersom man først har gjort det slutt, så er nok grunnene til at det ble slutt så sterke at de veier tyngre enn savnet.

Selvsagt risikerer man å bli såret når man velger å gå inn i et forhold. Man må rett og slett velge hva som er viktigst for en - å ha muligheten til å elske og bli elsket tilbake, eller å aldri bli såret. Jeg orker rett og slett ikke å gå rundt og tenke på at det kan bli slutt, det krever mer enn jeg har. Derfor er jeg glad for at jeg ikke vet hva som kommer.

Caroline

17.okt.2009 kl.14:22

De som gjør de slutt føler sikkert også et savn, spesielt den som blir dumpa. Det er bra for et forhold å være borte fra hverandre :)

Randi

17.okt.2009 kl.14:24

Kjenner meg så utrolig mye igjen i det du skriver. Det går ei uke mellom hver gang jeg møter kjæresten min og vi får bare tilbringt 5-6 timer med hverandre når vi først møtes. Dette er selvfølgelig tungt for meg som abosolutt ikke takler avstandsforhold. Jeg tvinger meg selv til å takle det fordi jeg elsker han, ikke fordi jeg vil. Vi gikk fra å være sammen hver eneste dag i nesten 8 måneder før han flytta for å studere og dette er den dag i dag litt over 2 år siden. Det verste er at jeg føler at det bare er jeg som har den vonde følelsen med savnet, fordi han ikke er like flink til å fortelle om følelsene sine som jeg er. Jeg har mine dager hvor jeg nesten gir opp og føler at dette ikke går min vei, men innser bare for hver dag at han virkelig ER den rette og at jeg bare må holde ut. Jeg har jo bare litt over 1,5 år igjen med dette før det endelig er over. Det er verdt hver eneste tåre, smerte og følelse, uansett.

Stine

17.okt.2009 kl.14:30

Hei, jeg er ny leser av bloggen din. :-) Jeg lurer på hvem kjæresten din er? Har lest litt bakover, men vet ikke om du har skrevet om han før. Ellers så liker jeg virkelig det jeg leser her, du skriver bra, kreativt og nytt på noen måter, og du tar opp tema jeg liker. I mitt forrige 'forhold' var det jeg som gjorde det slutt av den grunn at jeg var mer involvert i forholdet enn det han var. Han brydde seg lite om meg, og jeg var hodestups forelsket, noe jeg enda er. Men det var sårende å være med en som ikke er forelsket tilbake, så for egen del gjorde jeg det slutt. Den dagen jeg sa det og fikk responsen "okei" tilbake, så viste jo det at det var det rette jeg gjorde, han kunne ikke brydd seg mindre om vi var sammen eller ikke, og han gjorde ikke noe forsøk på å få meg tilbake. Poenget er at det kan være veldig trist å gjøre det slutt, og jeg savner veldig å ha noen der, men jeg vet at jeg har det best uten.

kari rasmussen

17.okt.2009 kl.15:06

Herlig innlegg. Nydelig, Reidun Beate <3

Mariell

17.okt.2009 kl.18:32

Kanskje like greit å ikke vite hvordan fremtiden er ;) Kjærlighet må ta vares på, den glir lett bort om man glemmer den. Om du elsker noen så må du åpne deg for han, ikke gjøre som du føler den og den dagen. Men få han til å stole på deg like mye som du stoler på han.

Jeg synes det er så utrolig trist på kjærestepar snakker stygt til hverandre foran andre venner, der er så, så..ja, de respekterer rett og slett ikke hverandre.. Dette er jo et tema jeg ikke skal tulle meg inn i, jeg har nok ikke så mye erfaring der nei ;)

Reidun Beate - 21 & nygift!

17.okt.2009 kl.18:59

Stine: Hehe. Jeg er gift. Mannen min heter Magnus. Mer enn det sier jeg ikke. :)

Marte

17.okt.2009 kl.18:59

Ikke tenk på hva som KAN skje. Tenk på hva dere har, og hvor fint dere kan få det sammen framover :):)

Jeg tenkte hele tiden at jeg alltid ville være sammen med eksen min, jeg var blitt skikkelig glad i ham, og så ikke for meg at vi IKKE skulle være sammen.. Men nå er vi altså ikke det. Han kontakter meg aldri mer, virker som han ikke bryr seg lengere:/ Det er skikkelig kjipt.. Det er to år siden vi ble sammen liksom, og noen måneder siden han flyttet og gjorde det slutt. Og jeg savner han sinnssykt mye hver dag. Uansett hvor dum han er , så klarer jeg ikke være sur på han!! Jeg tenker bare at det er min feil.

Stine

17.okt.2009 kl.21:11

Du skal få lov å være hemmelighetsfull. ;-) Da leser jeg bare videre, og nyter det jeg får lov å vite. :-) Flott blogg!

Monica

18.okt.2009 kl.17:28

Kjenner meg litt igjen i det du skriver ja. Vi har jo vært sammen i snart 3,5 år, og jeg savner han fortsatt fort som fy når vi er noen dager borte fra hverandre. Men det er jo herlig også. Jeg kjenner jo på at jeg virkelig bryr meg om han da. :) Jeg kan heller ikke se for meg noe annet enn å være med han. Kan ikke forestille meg hvordan livet uten å daglig snakke med denne personen er. Huff..håper ikke jeg får oppleve det heller!

KAYSO

18.okt.2009 kl.18:05

Ååh jaaa... sånn er avstanden - den setter i gang følelser. For min del ble følelsene negative :/ Jeg ble lei meg av å hele tiden være borte fra kjæresten, og følte jeg ikke var en del av livet hans da han var borte fra meg. Jeg likte det lite og kunne ikke være mer fornøyd med at vi endelig etter så lang tid kunne se hverandre daglig. Likevel - så ville jeg ikke ha endret starten på forholdet vårt. Vi lærte mye av å være med og borte fra hverandre. Forholdet var ikke "en vanesak" og vi ble mer knyttet tilhverandre.

Du må ikke tenke sånn om fremtiden - tenk på hvor fint dere får det når dere får familie. Hus. Hage. Når dere blir besteforeldre, reiser på fine ferier sammen og går tur hånd i hånd. Ja, dere blir lykkelige for alltid. Always and forever. Jeg har troa på dere. Det dere har virker så ekte :)

Kniska

18.okt.2009 kl.19:36

Jeg har vært den som har gjort det slutt, og jeg savner har fortsatt noen ganger. Men mye heller det enn å være i et forhold jeg ikke hadde det bra i :-) Alt går over til slutt, og jeg er superduper glad jeg ikke vet hvordan fremtiden er. Tenk hvor kjedlig det hadde vært?

June Hammer Iversen

19.okt.2009 kl.00:31

Kjenner til det der. Jeg har så lyst til å vite, men enkelte ting kan man ikke bestemme på forhånd desverre. Man kan bare.. håpe på det beste, I guess. :)

Tonje H

19.okt.2009 kl.12:52

åh, jeg har det sånn selv når jeg og min kjære er borte fra hverandre. Det gjør fysisk vondt i hjertet. Savner han alt for mye!

Skriv en ny kommentar

Reidun Beate - 21 & nygift!

Reidun Beate - 21 & nygift!

21, Trondheim

Jeg er en litt småchubby søtis på 158cm. Midt i trynet, så har jeg en god del fine fregner + en litt for bred nese. Bloggen er en stor del av livet mitt. Her forteller jeg absolutt alt uansett humør. Innholdet består for det meste av mitt liv som nygift, tanker, følelser og kjærlighet. Jeg vil at livet mitt skal være fantastisk på absolutt alle måter. Er det for mye forlangt? Kontakt meg ved å sende mail til: nudier_87@hotmail.com.

bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits