Hvem har vel ikke lyst på en hobby?

I dag har jeg følt meg så utrolig inspirert angående min nye hobby, hekling. Det finnes jo så uttalige mange blogger som handler om diverse hobbyer. Så mange kjempeflinke folk som virkelig vet hva de driver med. Jeg håper jeg kan bli like flink med tiden. Hvem trenger bøker for å lære noe, når man har internett egentlig? Ikke jeg i alle fall.

Jeg tror det gjør godt å ha noen hobbyer. Da kan man liksom ha noe å holde på med når man kjeder seg. Nå har jeg både skriving, tegning og hekling. Utrolig morsomt. Dette er noe jeg anbefaler alle. Har store planer om å lære meg å strikke og sy også. Jeg kan litt selvfølgelig, men jeg vil bli kjempeflink! Det er jo mye mer gøy å faktisk ordne til noe man har laget selv. Jeg liker å jobbe meg opp mot et mål, så nå skal jeg hekle meg et teppe med mange små brikker i all slags farger. Det kommer til å ta lang tid, men det er jeg forberedt på!

Har du noen hobby? Hvilke og hvorfor begynte du med det?

25 kommentarer

Madeleine klepp kraiem

16.okt.2009 kl.20:42

Ikke en spesiell eller Blogging da. elsker headeren din !

Tone

16.okt.2009 kl.20:44

Du er så flink! Utrolig inspirerende å lese om alt du får til, din flinkis!
Tja.. Hobbyer.. Blogging;-) Jeg elsker å lese, skrive, synge, spille piano, og spille gitar! Dessverre er det bare lesing jeg er flink til, hehe...
Håper kvelden din er fin:-)

Maiken

16.okt.2009 kl.20:58

Jeg har foto som hobby. har alltid likt foto, og husker ikke hvorfor jeg begynte med det;P

Liker også design, photoshop og redigering og slike ting! :)

Ellers har jeg begynt å strikke - det begynte jeg med fordi jeg ville prøve noe jeg visste jeg ikke kunne (kan å strikke sånn basic fra før av, sånn rett ned, nå blir det sokker! wohoo!).

Ellers liker jeg å tegne. Og male litt. Alt for sjelden jeg gjør dette, men når jeg først kommer på det, så er det utrolig morsomt! :)

Susanne

16.okt.2009 kl.21:51

Hobbyene mine er vel først og fremst foto og tegning. Foto begynte jeg med da jeg ville gjøre noe mer ut av mobilbildene, og tegningen er arvet av mine to veldig kreative foreldre. Mamma har designet fat osv. med tegningene sine liksom. Så jeg antar det er en medfødt egenskap.

Supert at du har funnet noe du virkelig synes er morsomt og vil bli flink i :D Hadde det bare vært noe random som du ikke hadde brent så mye for, så hadde du nok ikke satt deg et så stort mål.

Caroline

16.okt.2009 kl.22:13

Fotografering :D

Theri

16.okt.2009 kl.22:23

Jeg har vel igrunn ingen hobbyer. :P Jeg jobber, sover, spiser, ser litt tv, sitter litt på dataen, og spiller kanskje litt på wii/xbox/ps3 iblant. Det er liksom mitt liv. :P

Marie

16.okt.2009 kl.22:34

Min hobby er jo på en måte sminke da .. Jeg elsker å bare finne på masse rart og prøve ut nye ting :-) Så det blir som en hobby ! ;)

Solvår

16.okt.2009 kl.22:54

Hos meg går det mest i foto og blogging, ellers tegning og litt hekling:) Ellers har jeg hatt hest og ridning som hobby nesten hele livet og blir å fortsette med det. Gir så mye glede! :)

Karin

16.okt.2009 kl.23:36

Jeg hekler også! Mangler ca 70 bestemorsruter til et fullstendig teppe. Sakte men sikkert! Også liker jeg å drive med radio, og å gå på loppemarked!

Tonje H

16.okt.2009 kl.23:43

Hmm... Min hobby er faktisk blogging, og litt foto... I det siste har det blitt lite tid til begge da, men.

Martine

17.okt.2009 kl.00:01

Blogging? Teller det?

Ellers er det foto, photoshop og webdesign, fordi da kan jeg få utløp på mine kreative tanker og ideer. Også liker jeg og tegne klær og litt diverse, så skulle gjerne klart å sydd de klærne jeg har tegnet/designet.

Nina

17.okt.2009 kl.00:29

Jeg har ingen ordentlig hobby lengre, føler at jeg får gjort nok kreativt på jobben:)

Silje

17.okt.2009 kl.01:10

Kjempekekt!!:D stå på, blir sikkert et fint teppe :)

mine hobbyer er skriving, musikk og lesing, the usual stuff. men jeg har veldig stor interesse for skriving. :D

kari rasmussen

17.okt.2009 kl.09:18

Hobby er helt klart viktig ja.. Blogging er en hobby for meg, men jeg har kjempe lyst til å begynne å strikke igjen :)

Renate

17.okt.2009 kl.10:15

Fotografering var hobbyen min, men nå som jeg studerer foto har det vel kanskje blitt mer en livsstil enn hobby.

Blogging er vel det som er mest å regne som en hobby for min del ^^

Carina

17.okt.2009 kl.11:30

Selv har jeg kjempelyst til å lære meg å strikke!! Synes selv det er utrolig koselig å få hjemmelagede gaver, så hadde vært kjempemoro å kunne laget luer og skjerf osv, som jeg kunne gitt bort i gaver :D Du ga meg en idé nå, jeg kan jo bare titte rundt på nettet for å lære meg. Jeg har på en måte utsatt det :P

Ellers så er vel eneste hobbyen jeg har skriving, men det går litt tregt for tiden. MEN, jeg har endelig fått noen ideer da, så kanskje det blir litt mer skriving på meg i fremtiden :)

Marie

17.okt.2009 kl.12:54

Hmm, jeg har foto som hobby, men jeg liker å hekle, strikke osv også, bare at det blir liksom ikke så mye av det, hehe. Også er anime og manga en stor hobby.
jeg strikker også, fun fun! :D hehe

Tusen takk, elsker den lua! ^^

Suzanne

17.okt.2009 kl.16:28

Koselige hobbyer! :) Jeg kommer nok aldri til å klare å lære meg ting som hekling. :p

Mine hobbyer er foto, scrapbooking og til dels interiør, jeg elsker å innrede både rommet mitt og andres rom med nye små og store ting, og ha et tema over hele.

Maja Piraja

17.okt.2009 kl.16:44

Foto, blogging og strikking :)

Ingvild

17.okt.2009 kl.17:03

Åh, jeg elsker å holde på med alt mulig av håndarbeid, foto, tegning osv.

kan du ikke legge ut noen bilder da?

Høres spennende ut! :)

Veronica S

17.okt.2009 kl.21:25

Jeg lager smykker, øredobber og armbånd, www.pearlsjustforgirls.tk det er noe jeg holder på med, og slapper virkelig av når jeg holder på også;)

Randi

18.okt.2009 kl.01:48

Jeg har ikke noen spesielle hobbyer for øyeblikket, men jeg har lyst å begynne å lage smykker. Ei venninne av meg insirerte meg, så vi får se hvordan det går :)

Monica

18.okt.2009 kl.17:26

Jeg trener, leser (alt for sjelden dog)og driver med litt fotografi. Men jeg har vel ingen stor oppslukende hobby. Kanskje jeg burde gå inn for det? ;)

Mariel Alexandra

19.okt.2009 kl.11:32

Strikking, matlaging og foto :)Liker kreative ting, er nok derfor!

Skriv en ny kommentar

Reidun Beate - 21 & nygift!

Reidun Beate - 21 & nygift!

21, Trondheim

Jeg er en litt småchubby søtis på 158cm. Midt i trynet, så har jeg en god del fine fregner + en litt for bred nese. Bloggen er en stor del av livet mitt. Her forteller jeg absolutt alt uansett humør. Innholdet består for det meste av mitt liv som nygift, tanker, følelser og kjærlighet. Jeg vil at livet mitt skal være fantastisk på absolutt alle måter. Er det for mye forlangt? Kontakt meg ved å sende mail til: nudier_87@hotmail.com.

bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits