Min første psykologtime.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra min første psykologtime. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forklare opplevelsen. Det var veldig intenst synes jeg. Gråt en god del tårer for å si det slik. Utrolig rart å fortelle så mye om meg selv til en helt fremmed person. Hun spurte akkurat om de riktige spørsmålene, og til tider traff hun en stor følelsesfaktor. Jeg har fått i hjemmelekse å stå opp til ordentlig tid (08:00), og sette meg opp en arbeidsplan for hver dag. Jeg hater å ikke ha noe å gjøre, så forhåpentligvis kommer en plan til å hjelpe på humøret mitt.

Det ser ut til at jeg skal gå dit en gang i uken til å begynne med. Veldig ekkelt, men også befriende. Jeg føler meg mye lettere allerede. Alt i alt en veldig fin og spesiell opplevelse.

Har dere noen spørsmål angående psykolog? Kanskje jeg kan svare dere..

44 kommentarer

Madeleine klepp kraiem

12.okt.2009 kl.21:35

Kjempe søøt blogg ;D

Tone

12.okt.2009 kl.21:43

Så bra! Det at hun finner de riktige spørsmålene er så viktig! Det føles merkelig å fortelle så mye om seg selv til en vilt fremmed, men samtidig er det deilig. Det kommer jo ikke videre, og ting som du har hatt i bakhodet lenge uten å dele med noen får endelig komme ut. Det blir nok mye følelser og opp og ned fremover, men det kommer virkelig noe godt ut av det! Det hørtes jo ut som en overkommelig "lekse" også, greit å begynne sånn..

Maiken

12.okt.2009 kl.21:43

Bra at du synes det gikk slik da! :) Tror det kommer så mye ann på hvem man får som psykolog, om man "passer sammen" og slikt. Og det hørtes det jo ut som dere gjorde. Håper du får den hjelpen du har lyst på! Og det med å skrive en plan synes jeg absolutt ikke høres dumt ut.

Tonje Kjos Gabrielsen

12.okt.2009 kl.22:05

Det står utrolig respekt av at du forteller om det på bloggen din ;) Fint at du deler en slik opplevelse med oss lesere :)

Frøken Michaelsen

12.okt.2009 kl.22:06

sv: mm, hun er skikkelig flink :)

bestefar har tilbydd seg og sponse meg, så jeg tror nok jeg skal gjøre det :) jeg elsker jo å skrive, og å lære å skrive hadde jo ikke vært negativt :) hehe

det hørtes jo ut som om det var bra for deg å reise dit da :) kommer sikkert masse godt ut av det ! finner den virkelige livsgleden igjen :) alle kunne trengt å renske litt opp i hodet sitt iblandt :)

Gudrun Jona

12.okt.2009 kl.22:10

Du er tøff som dro og tipset du fikk er veldig godt.

Å ha en dagsplan er noe som hjelper på både det ene og det andre. Man får på en måte skrevet ned alt man tanker på og bekymrer seg ikke grenseløst hele tiden når man vet at det står på papiret.

Synes det er bra du får ryddet litt opp i ting! :)

Stå på Reidun Beate <3

junevictoriaa

12.okt.2009 kl.22:11

Hvorfor går du til psykolog? ( du trenger ikke svare hvis du ikke vil så klart :))

Marte Forsberg

12.okt.2009 kl.22:46

Først må jeg si at du er kjempeflink som tar dette steget selv. Det er et stort steg å ta når man vil ha hjelp. Jeg har selv gått til psykolog i over 2 år nå og har fått mye ut av det. Ennå går jeg til psykolog, noe jeg nok kommer til å gjøre endel år fremover.

Personlig tror jeg ALLE hadde hatt godt av å gå til psykolog, enten om du har større problemer eller ikke. Det skader ingen å snakke ut om ting de har på hodet.. men det er nok en annen diskusjon.

Fortsett det gode arbeidet, dette kommer du sterkere ut av!

Elise

12.okt.2009 kl.22:49

Så bra at du er fornøyd med psykologen din!

Det hjelper nok mange:)

Tenkte på å gå til psykolog selv når pappa var syk og døde for et par år siden, men det ble aldri. Jeg greier ikke helt å skjønne hva jeg kan få ut av det liksom.

Tonje H

12.okt.2009 kl.22:52

Det hørtes veldig lurt ut å ha en arbeidsplan i hverdagen. Det var egentlig et tips jeg tror jeg skal ta med meg videre også. Så bra det gikk greit da. Håper virkelig du får det lettere fremover. Du fortjener det beste!

Theri

12.okt.2009 kl.22:53

Håper dette vil hjelpe deg. :) Psykolog har ikke hjulpet meg, men jeg har igrunn gått dit uten å ville det selv da. (Da jeg var 17.) Men det hjelper sikkert å prate med noen utenforstående om alt som skjer, eller ikke skjer. :P

Marie - The Makeup Side Of Life

12.okt.2009 kl.22:59

Håper dette vil hjelpe deg til å føle deg bedre :) Er det dyrt å gå til psykolog ??

kristinefargerik

12.okt.2009 kl.22:59

Så bra det gikk bra, sa jo det ;*

Å gå til psykolog er helt vanlig, fler enn du tror går til en. Men liksom ikke så åpenlyst ;)

Susanne

12.okt.2009 kl.23:02

Utrolig bra at det gikk som det gikk. Jeg er så stolt av deg! Håper ting lettes opp når du har satt deg skikkelig inn i psykologrutinene!

Hvordan var det dere begynte? Var det liksom "Hei jeg heter Jens Kjetil Mortensen og er fra idag av din psykolog. Now, talk to me!!"? Liksom, fortell kort og godt hva dere gjorde. Gravde han eller bare snakket du i vei frivillig som det ble dypere?

Jeg tør rett og slett ikke gripe sjansen, selv om alle nære sier jeg burde ta imot hjelp.

Merethe M

12.okt.2009 kl.23:05

Ben & Jerry's er helt fantastisk! spiste det her om dagen dag jeg var innom Moa på kjøpesentrene der! :D

Ja litt kjipt med så dårlig utvalg, men man overlever.. Har prøvd nettdating ja:P funker dårlig for meg fant jeg ut.. litt for sjenert til det :P haha
Lenge sin jeg har gått til psykolog, har desverre mistet mye av tilliten til det offentlige helsesystemet. men det er en annne sak. Det finnes helt sikkert mange flotte psykologer der ute, og det er kjempefint at du har funnet en som tydeligvis er flink. Offentlig eller privat?

Malin

12.okt.2009 kl.23:19

Så utrolig bra å høre at det gikk bra hos psykologen:D

Godt å høre at du fikk pratet ut.. Og at du skal dit igjen:)

Må du bare jobbe hardt å stå på, så skal du se ting blir bedre:)

Klem:)

Rita

12.okt.2009 kl.23:20

Så flott at det gikk så bra ! ;D

Du gikk godt overens med psykologen din da ?:)

Carina

12.okt.2009 kl.23:30

Så bra du likte det!! Tror virkelig det kommer til å hjelpe mye :) Kan tenke meg det er veldig befriende.

Jeg har et spørsmål: Må man betale selv, eller er det gratis om man får rekvisisjon (heter det det?) av legen? Jeg husker ikke!

Caroline

12.okt.2009 kl.23:58

For et fantastisk tips hun gav deg! :)

Ine Kristin

13.okt.2009 kl.00:08

sv. ååh, syntes du det? hihi :D det kan jeg gjøre !

Håper også din første time gikk fint ! :) Jeg lurer egentlig på om man må ha gått i gjennom noe virkelig fælt for å gå til psykolog? Jeg har følt mange ganger at jeg trenger det.. Ikke bare tror at jeg trenger det.. men det siste året har det skjedd så mye vondt, og føler jeg ikke har hatt noen å snakke med om det.. eller jo, men ikke noe sånn som hjelper på...

KAYSO

13.okt.2009 kl.00:14

Det hørtes ut som en veldig fin plan, det er greit å få rutiner, da forsvinner ikke dagene og man sover ikke for mye. Det hørtes igrunn ut som at det gikk bra. Jeg håper dette er tingen for deg. Har du sluttet i telefonjobben din da?

Martine

13.okt.2009 kl.00:24

Så bra du er fornøyd. Det er viktig å ha en god psykolog. Jeg syns hvert fall det er veldig viktig. Jeg vet det er slik for meg. Har hatt to forskjellige psykologer, og hun første jeg hadde forstod meg veldig godt. Har ikke gått så mange ganger til hun nye, men hun virker ålreit.

Føler folk er skikkelig dømmende hvis man sier man går til psykolog. Men det er faktisk ganske befriende å ha en psykolog. Enten man har store eller små problemer.

Karoline Bj

13.okt.2009 kl.08:08

Stå på, Reidun Beate! Utruleg tøft av deg, og veldig bra at psykologtimen gjekk bra! :-)

Maria Helene

13.okt.2009 kl.08:09

Bra at føler slik etter første time. Har selv vært hos psykolog, så kjenner til de spørsmålene som treffer og sniker seg inn i deg.

veronica

13.okt.2009 kl.08:35

Jeg synes det er flott at du har tatt initiativet selv til å løse dine problemer, og det at du deler det med resten av verden er virkelig flott. Dette kan være nettopp den lille dytten som enkelte trenger for å kanskje ta kontakt med psykolog selv. Håper du får mye ut av timene dine, og at det hjelper deg videre :)

Mariell

13.okt.2009 kl.09:22

Bra du kom så å si helskinnede ut derfra ;) Snakket du med en dame? Og satt hun der og nikke og var litt stiv, eller var hun mer hjelpende som en venn?

- Cecilie M -

13.okt.2009 kl.10:24

Well done, Reidun Beate! Flott at du er igang... Og flott å høre at psykologen klarte å stille deg spørsmål som får frem følelser og setter igang ting. Da får du mye ut av det!

Laila

13.okt.2009 kl.10:31

En plan er alltid bra å ha! Jeg blir helt forvirret om jeg ikke har det!

Mira

13.okt.2009 kl.11:03

Synes det er kjempebra at du tar det store steget og drar til en psykolog. Synes det høres ut som om du har fått ut en del ting og det er jo kjempebra :) Jeg ser ingen grunn til at noen skal dømme deg for at du drar til en psykolog. Det er bare... respekt til deg!

ELISABETH ALMIGHTY

13.okt.2009 kl.11:11

Så bra du ble fornøyd. Det hørtes jo ut som et veldig godt tips! Håper det fungerer for deg! : )

A n n e t t

13.okt.2009 kl.11:29

Det virker deilig å få ut alt på en måte, jeg har selv aldri gått til en psykolog. Så fin bloggen din har blitt :)

Walk of Shame.

13.okt.2009 kl.11:38

Så bra at det gikk fint! Noen ganger er det lettere å åpne seg for fremmede og.. pussig :) Håper alle timer går bra der, å få lekser er jo en bra start!

Marie Amdam

13.okt.2009 kl.12:02

Det er rart å skulle snakke med noen man virkelig ikke kjenner men det er vanvittig godt! Det er godt at de virkelig kan hjelpe, og at de virkelig ikke sier det til noen. Men det er slitsomt. Jeg fikk til psykolog en gang i uken i 8 måneder og jeg var like sliten hver gang jeg var der. Jeg var sliten av å skulle tømme tankene mine, jeg måtte virkelig sortere tankene mine når jeg var der.

Men jeg syns du er kjempe tøff som går! Håper det hjelper deg :-)

Nyde

13.okt.2009 kl.12:07

Så fin blogg du har :)

Iselin

13.okt.2009 kl.12:09

Så kjekt for deg, Reidun Beate! Jeg håper du får mye nytte i disse timene, jeg er veldig glad på dine vegne! Håper du får en helt nydelig høstdag i dag! ;)

MISSNES

13.okt.2009 kl.13:10

Nå har jeg lest overe bloggen din over noen dager,jeg liker den KJEMPE godt,og kommer til og lese den hver dag! for ett hærlig og ærlig menneske du er :)

Ha en flott da videre.

Randi

13.okt.2009 kl.13:27

Det må egentlig være veldig greit å snakke til en person om alle små og store tanker en har inne i seg, å få tømt seg. Og det beste er også at psykologen ikke sier det videre.

silje

13.okt.2009 kl.17:57

får man "rulleblad" ved å gå til psykolog? Koster det noe?

Kari Rasmussen

13.okt.2009 kl.18:39

Det er deilig å gå til psykolog på en måte. Deilig å kunne snakke om akkurat hva man ønsker til en person som er helt utenfor.

Skjønner godt det er litt ubehagelig å vite en gang i uken fremover, men husk det er jo kun for en periode og dette skal jo hjelpe deg søta <3

Helene

13.okt.2009 kl.18:44

Godt å høre at det gikk bra! Jeg beundrer styrken din, at du kan fortelle om personlige ting både på bloggen og til en fremmed person. Håper du får det du ønsker mest av timene dine fremover!

Maja Piraja

13.okt.2009 kl.23:15

Hurra for deg, tøffa. Veldig glad på dine vegne når jeg hørte at du kom godt over ens med henne, det har alt å si :)

Monica

15.okt.2009 kl.13:11

Så godt at det ble en god opplevelse for deg. Jeg håper virkelig du får all den hjelpen du trenger :)

heleHelle

19.okt.2009 kl.12:53

Så fint å høre at du fikk en god opplevelse med psykologen! :) Dette finner du ut av, jeg heier på deg!

Skriv en ny kommentar

Reidun Beate - 21 & nygift!

Reidun Beate - 21 & nygift!

21, Trondheim

Jeg er en litt småchubby søtis på 158cm. Midt i trynet, så har jeg en god del fine fregner + en litt for bred nese. Bloggen er en stor del av livet mitt. Her forteller jeg absolutt alt uansett humør. Innholdet består for det meste av mitt liv som nygift, tanker, følelser og kjærlighet. Jeg vil at livet mitt skal være fantastisk på absolutt alle måter. Er det for mye forlangt? Kontakt meg ved å sende mail til: nudier_87@hotmail.com.

bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits