Bøker åpner en ukjent verden.

Etter 10 timers søvn skulle man tro jeg følte meg litt bedre, men akk nei. Influensaen har blitt verre enn noen gang, og stemmen min er så å si helt borte. Jeg føler meg ikke helt på topp for å si det sånn. På toppen av det hele tikket det inn en melding om at pakken fra capris.no har kommet. Desverre så er jeg alt for dårlig til å gå å hente den, så jeg får ikke begynt på bøkene før på torsdag. Ser frem til å drømme meg bort i en verden fylt med andre vampyrer enn de i Twilight

Angående bøker, så skal jeg være med i en bokbloggturne. Den arrangeres av Cappelen Damm, og starter den 3. August. Dette er noe jeg virkelig ser frem til. Boken som skal være med er ?Hvis jeg blir? av Gayle Forman, og ut i fra det jeg har hørt og lest om den, så klarer jeg nesten ikke å vente. Vi som er med på bokbloggturnèen kommer til å få boken tilsendt i posten, og skal skrive hver sin anmeldelse av den. Dette kommer dere garantert til å få høre mer om på bloggen ved en senere anledning.

Nå skal jeg dynke meg under dynen med ?The Host? av Stephenie Meyer. Mye boksnakk her nå.. Dere liker vel det?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Reidun Beate - 21 & nygift!

Reidun Beate - 21 & nygift!

21, Trondheim

Jeg er en litt småchubby søtis på 158cm. Midt i trynet, så har jeg en god del fine fregner + en litt for bred nese. Bloggen er en stor del av livet mitt. Her forteller jeg absolutt alt uansett humør. Innholdet består for det meste av mitt liv som nygift, tanker, følelser og kjærlighet. Jeg vil at livet mitt skal være fantastisk på absolutt alle måter. Er det for mye forlangt? Kontakt meg ved å sende mail til: nudier_87@hotmail.com.

bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits